Известен музикант лично ремонтира пътя, за да може да си кара Ferrari ВИДЕО

  • 24.03.2022 9:50 /
  • 9327 /
  • 3
Известен музикант лично ремонтира пътя, за да може да си кара Ferrari ВИДЕО

Често асоциираме лошите пътища с нашата страна, но се оказва, че такива проблеми има и във Великобритания.

Властите явно също не бързат да ги решат, така че загрижените граждани трябва сами да намерят изход от ситуацията.

В резултат на това местните жители, сред които 77-годишната легенда на рок музиката сър Род Стюарт, се заемат с лопатите и чакъла. Заедно със съседите си музикантът решава да ремонтира пътя и по този начин си навлича критики от страна на властите.

Род Стюарт, който живее близо до град Харлоу в графство Есекс, вдига лопата и разтоварва камион с чакъл, с който заедно със съседите си запълва дупките по близкия път.

"Дупките са тук от цяла вечност. Хората повреждат колите си тук, а онзи ден една линейка спука гума. Моето Ферари изобщо не може да мине оттук, затова аз и момчетата решихме, че сами ще оправим пътя. Обичам моята улица и затова я ремонтирам", заяви рокерът на страницата си в Instagram.

Сняг и задръстване на пътя вдъхнови музиканти за истински зимен хит ВИДЕО

Публикацията събра десетки хиляди харесвания и много одобрителни коментари от последователите, но членът на кабинета на окръга Лий Скот, който отговаря за поддръжката на пътищата, не оцени усилията на музиканта.

"Всички пътни ремонти трябва да се извършват професионално, в противен случай лицето, което ремонтира пътя, ще носи отговорност за евентуални проблеми или произшествия, които могат да се случат там. Не можете да вземате нещата в свои ръце - докладвайте за проблемите на властите и ние ще ги решим", казва служителят. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бюрократи
    24.03.2022 20:56
    Не трябва да се стига да докладване на властите за лоши пътища! Властите сами трябва да оглеждат обществените пътища и до последната паланка, защото за това им се плащат данъци! А не някой да върши и тази тяхна работа!
  • така си е
    25.03.2022 7:11
    Моля,не сравнявайте английските пътища с нашите.Първо,в даденият случай,става въпрос за един сектор от 15-20 метра, докато у нас нещата стоят другояче.Прав ли съм?
  • булгаристан
    25.03.2022 7:19
    Докладването може да върви в Англия, че даже властите се обиждат. Я да дойдат у нас. Пиши,ако си нямаш работа. Даже те принуждават да организираш протести в защита на правата си. И пак нищо!