Истински лош късмет: Шофьор на мотокар втрещи мрежата с това, което му се случи ВИДЕО

  • 01.01.2021 9:20 /
  • 2690 /
  • 0
Истински лош късмет: Шофьор на мотокар втрещи мрежата с това, което му се случи ВИДЕО

Има дни, в които на човек буквално в нищо не му върви: сутрешното кафе се разлива, колата не запалва, в работа само неприятности, а вечер любимият отбор губи най-важния мач.

Вероятно в такива дни е по-добре просто да не се върши нищо, а може би дори да не се напуска дома. Просто защото всичко излиза от контрол, както се случва с героя на видеото, което ще ви покажем.

Шофьор на мотокар е буксирал малка лодка на пристан и по някаква причина я е закрепил лошо. Вероятно е забравил. Денят, очевидно е бил забързан и особен. Изведнъж ремаркето с лодката се е откачило и се е задвижило към нечия тухлена ограда.

Нашият герой реагира със светкавична скорост - той хвърлил волана, изтичал до ремаркето и, грабвайки теглича, предотвратил удара. Обаче забравил да постави мотокара на спирачка. И той се претърколил бавно по наклона.

Шофьорът отново е показал забележителна реакция и, оставяйки ремаркето, се втурнал към машината си и скачайки зад волана изглежда, че спира превозното средство.

Междувременно ремаркето с лодката, оставено без надзор, се е обърнало наляво и отново се е задвижило. Нашият герой за пореден път напуска мотокара и хуква към ремаркето, но в този момент машината му (наистина ли не я е поставил на спирачка?) отново започва да се движи ...

Видеото свършва, но дали свършват  приключенията на нашия герой, на който определено не му върви? /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ