Искрена обява за продажба на Волво шокира мрежата

  • 25.01.2021 8:26 /
  • 9133 /
  • 4
Искрена обява за продажба на Волво шокира мрежата

Томи Рейсън от Корнуол (Англия) все не е успявал да продаде своята Volvo V70 2004 година производство, публикувайки стандартни обяви за продажба.

Купувачи така и не се намирало, въпреки това, че той на практика почти подарявал колата си - първоначалната цена била 1234 британски лири, но след това той я свалил на 200 лири. (около 450 лева). 

Тогава мъжът написал следната откровенна обява, която оставила мрежата в потрес. 

"Тази кола е кучешко ла*но. Кой ще иска да я купи с пробег от 354 000 километра? Точно толкова, не сте се объркали. Тя няма историческа ценност, на празен ход тя вибрира като косачка на трева Whacker. Надявам се, че някой вече я е откраднал, докато пиша тази обява. Тя е ужасно мръсна както отвътре, така и отвън, толкова е мръсна, че сякаш е била използвана за селскостопанска работа", пише в обявата,

При това до авуст тази кола бе дизел комби, който палеше и работеше, спирачките са в нормално състояние. Има крузконтол, седалките имат подгрев и кожена тапицерия. 

На първите си снимки автомобилът е изглеждал доста сносно, със седалки от кремава кожа. В случая с "честната" обява той е заснет от лош ракурс, като се вижда, че едното му странично стъкло е счупено, а вместо него е поставено парче найлон. 

"Идва с един ключ и благословия от свещеник, че ще се прибереш жив у дома. Току що пътувах с него от Пенрин до Труро и беше много забавно. Цената на този сраб е 200 британски лири, така че едва ли ще намерите по-добри предложение. Идвайте и купувайте, моля, защото тя е станала дом на местните плъхове, като също мисля, че в това Волво живеят и призраци", пише още в обявата.  

Интересно е, че след публикуването на толкова честна обява във Фейсбук, веднага се намерили желаещи да закупят возилото на цената на скраба. 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • редактор
    25.01.2021 19:44
    Пише се" СКРАП" А вие сте пълна СКРЪБ.
  • сиганин от червен брег
    26.01.2021 17:14
    демек скоро ще го видим качено на автовоз да пътува посока Бяла слатина с още няколко подобни скраБа. :)))
  • Димитър
    27.01.2021 11:04
    Алоооооо , журнналиста, пише се СКРАП ,когато е метален отпадък и СКРАБ, когато е пилинг от козметиката. Кой университет си завършил?
  • точен
    27.05.2021 10:37
    Журналиста даже е написал сраб. Освен, че е сКраП.....