Infiniti интригува със СНИМКА на новия си електрически кросоувър

  • 16.12.2018 11:50 /
  • 7912 /
  • 0
Infiniti интригува със СНИМКА на новия си електрически кросоувър

Компанията Infiniti показа първо изображение на електрическия кросоувър, чиято публична премиера ще се проведе на автомобилното изложение в Детройт. Концептът ще демонстрира нова форма на дизайна на марката, ще бъде разяснено за бъдещите серийни модели, както и за новата платформа за електромобили.

 

Концептуалният кросоувър ще стане част от стратегията на Infiniti за електрифициране на гамата и преминаване към производството на хибриди и електрически автомобили. В основата на прототипа ще е нова платформа, която според компанията изисква различен подход към развитието на външния вид на автомобилите. Ще има нови пропорции и по-просторни салони, запълнени с технологии.

Големият Infiniti QX60 - комфортно пътуване за цялото семейство

На снимката: Infinti Prototype 10

В дизайна на SUV може би ще намерите много общи неща с последните концепти на Infiniti: Q Inspiration и Prototype 10. И двата от тях демонстрираха векторът на развитие на фирмения стил с добавка от "японската ДНК" и подготвяха прехода към електрическите коли. За новата платформа е известно, че нейната конструкция осигурява възможността за създаване както на електромобили, така и на хибриди.

На снимката: Infinti Q Inspiration

Обзор на Infiniti QX70: Причините, поради които го харесват и купуват (СНИМКИ)

Infiniti ще пусне първата си електрическа кола през 2021 година. Тя ще бъде предвестник на цяла гама електроомобили, чийто дял в продажбите на цялата марка до 2025 г. ще бъде 50%. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ