Индиец разби Ламборгини в будка на КАТ, а после шашна всички

  • 18.02.2020 8:50 /
  • 6879 /
  • 2
Индиец разби Ламборгини в будка на КАТ, а после шашна всички

Lamborghini Gallardo се заби в караулка на пътната полиция на кръгово, точно срещу метростанцията Cubbon Park в Бенгалуру около 17:15 часа по-миналата неделя.

Макар и в бутката да не е имало никой и никой да не е пострадал, собственикът на автомобила изоставил скъпото Lamborghini и избягал.

Няколко часа по-късно след инцидента, шофьорът - Санни Сабхарвал (на 28 години) - се върнал, за да попозира за снимки пред почти разрушената бутка, които после публикувал в профилите си в социалните мрежи. 

Към момента постът е изтрит, заяви високопоставен служител в полицията. 

Нарушителят се е скрил в тълпата 

В резултат на сблъсъка на скъпия автомобил с евтината бутка втората била сериозно повредена - била гътната предната стена на съоръжението, както и мебелите в него. Така останала да зее една голяма дупка. 

Малко след инцидента, по думите на високопоставени полицейски чиновници, минувачите и другите пътници са се събрали около будката, за да разгледат какво се е случило, като нарушителят използват този момент и се слял с тълпата. 

"Когато снимки от инцидента били разпространени в WhatsApp в неделя вечерта, шофьорът на "Ламборгинито" се върнал на мястото на инцидента и си щракнал няколко снимки с вдигнат нагоре палец", каза полицейски чиновник. 

От нас не можеш да се скриеш

Комисарят от полицията Равиканте Гоуда сформирал група за разследване на инцидента. М. Нарайана - водещ следовател - сърбал кадрите от камерите за наблюдение и успял да проследи Санни. 

В понеделник следствена група отишла в дома на злощастния шофьор в Нагар и съобщила на членовете на неговото семейство, че той е обвинен в безотговорно шофиране и нанасяне на щети на имущество. 

"Семейството му първоначално отричаше, но ние им показахме записите от камерите, а също и снимка, на която той позира пред будката. Той беше арестуван, наложена му е глоба в размер на 2 000 рупии. (50 лева). Впоследствие е освободен под гаранция", каза старши сътрудник в полицията. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Коч
    18.02.2020 18:38
    БуТка , а? На ляля ти в пуДката , неграмотник.
  • Пацо
    18.02.2020 23:44
    Все по неграмотни журналя. Сигурно е някоя селянка с 2 висшОта. А на тоя циганин му е много голяма глобата. Заеби