Honda обнови легендарния си мотоциклет Super Cub 125 СНИМКИ

  • 03.07.2021 16:50 /
  • 4431 /
  • 0
Honda обнови легендарния си мотоциклет Super Cub 125 СНИМКИ

Този модел на мотоциклет на Honda се произвежда от 1958 г. и някога е бил толкова популярен, че известната поп група Beach Boys му посвещава песента My Little Honda, която става хит.

През 2017 г. се появява 100-милионният Super Cub, което затвърждава славата на модела. Година по-късно новият модел навлиза на европейския пазар. Сега Honda е подготвила актуализация за вече глобалната версия на Super Cub 2021.

Super Cub 125 е оборудван със 124-кубиков двигател с въздушно охлаждане. Той отговаря на стандартите Euro 5. С новите модификации двигателят на Super Cub осигурява икономия на гориво - с един литър бензин можете да изминете 66,7 км, а с пълен резервоар - 250 км.

Освен това електронният блок за управление на двигателя (ECU) вече е програмиран за по-добра ефективност, а мощността на алтернатора (ACG) е увеличена.

Curtiss One: Модерен електрически мотоциклет със зашеметяващ дизайн СНИМКИ

Култовият силует на мотоциклета остава непроменен, освен това, телескопичните вилки и двойните задни амортисьори са оборудвани с нови пружини, които увеличават контрола и поемат удари за по-плавно возене.

Ергономично разположените дръжки и дунапренените седалки с висока плътност допълнително увеличават комфорта.

Yamaha пуска новия си лек градски мотоциклет СНИМКИ

LED оптиката на модела и Honda Smart Key остават същите, което не само предпазва от кражба, но и помага да се намери мотоциклета на паркинга, благодарение на функцията „отговор“. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ