Harley-Davidson за първи път пуска мотоциклети ендуро, стрийт файтър и електрически велосипед (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 15.08.2018 8:47 /
  • 1787 /
  • 0
Harley-Davidson за първи път пуска мотоциклети ендуро, стрийт файтър и електрически велосипед (СНИМКИ/ВИДЕО)

Такова нещо не се е случвало в стогодишната история на марката! Компанията Harley-Davidson реши да разшири своята линия от модели и да премине на ново, съвременно ниво.

В Милуоки подготвят ендуро, стрийт файтър и електрически велосипед.

Американската компания обяви нова широкомащабна стратегия за развитие на бренда, според която логото на Harley-Davidson може да се види не само на класически мотоциклети, но и на по-съвременни технологии. Също така в рамките на концепцията, инженерите разработиха специална модулна платформа, която ще се превърне в основа за различни модели мотоциклети с течно охлаждане на двигателите в диапазона от 500 до 1250 кубически сантиметра.

За да демонстрира възможностите на модулната платформа, Harley-Davidson представи три концепта: туристически 1250 кубиков байк Pan American, 975 кубиков стрийт файтър и круизър с двигател 1250 куб.см. Според обещанията на фирмата, всичките три модела трябва да излязат на пазара през 2020 г.

Въпреки това, още по-рано, през 2019 г., Harley-Davidson ще извади на бял свят електрически велосипеди, няколко концепции и скици, които просветнаха на видеото. Сред тях е концепцията LiveWire.

 

КОМЕНТИРАЙ