Harley-Davidson представи впечатляващ и достъпен ел. мотоциклет, ето каква е цената му СНИМКИ

  • 07.05.2023 11:20 /
  • 3644 /
  • 0
Harley-Davidson представи впечатляващ и достъпен ел. мотоциклет, ето каква е цената му СНИМКИ

Harley-Davidson пуска в продажба втория си електрически модел. Мотоциклетът LiveWire S2 Del Mar навлиза на северноамериканския пазар, а от лятото дебютната серия на модела ще се появи и в Европа. Това се съобщава на официалния сайт на производителя.

S2 Del Mar се оказва много по-евтин от първия модел от линията LiveWire - One. Цената му е от $15 499, докато цената на първия модел е $22 000.

Европейската версия първоначално ще бъде по-скъпа - от 19 990 евро. Работата е там, че първоначално ще бъде пусната в продажба ексклузивна лимитирана версия на модела Launch Edition със специални джанти, ръчно изработено бяло оцветяване и стикери. По-достъпните варианти на LiveWire S2 Del Mar ще дойдат по-късно.

Електрическият мотоциклет Harley-Davidson LiveWire е оборудван с двигател с мощност 82 к.с. и 250 Nm. Той тежи 195 кг и може да ускори до 100 км/ч за 3,1 секунди.

Продадоха най-скъпия мотоциклет в света за рекордна сума СНИМКИ

Декларираният от компанията пробег след зареждане на LiveWire S2 Del Mar е 177 км. Също така батерията може да бъде заредена до 80% за 75 минути.

Кога да сменим старата мотоциклетна каска и как да изберем добра и безопасна

По-рано Harley-Davidson заяви, че с течение на времето компанията ще премине към производството на електрически мотоциклети и ще се откаже от бензиновите модели. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ