Фотошпиони заснеха новия Golf, има изненада в интериора СНИМКИ

  • 17.10.2022 15:00 /
  • 3605 /
  • 3
Фотошпиони заснеха новия Golf, има изненада в интериора СНИМКИ

Разработката на Golf 9 все още е под въпрос, но тази на фейслифта на Golf 8 тече с пълна сила или поне така показват шпионски кадри дело на AutoExpress, цитирано от Факти бг.

Британските ни колеги разпространиха кадри на тестов прототип на хечбека, който поне на външен вид изглежда идентичен с настоящия Golf 8.

Промените са в интериора, където конкретният екземпляр е получил огромен дисплей на мястото на вече съществуващата инфотеймънт система.

Фотошпиони снимаха новия Golf с огромен дисплей в интериора - 2

 

 

Макар и във все още незавършен вид, можем да познаем, че новият Golf 8.5 ще получи обновената MIB система на компанията, която по всичко личи, че ще предлага още по-голям екран във върховите версии. Към момента Golf се предлага с 10-инчов екран, който вероятно ще бъде запазен за базовите версии при новия модел, докато по-скъпите изпълнения ще получат близо два пъти по-голям екран. Таблото също ще претърпи промени, за да интегрира по-големият дисплей в интериора.

Фотошпиони снимаха новия Golf с огромен дисплей в интериора - 3

По отношение на промените в екстериора, хечбекът вероятно ще получи дребни новости, които ще засегнат светлините в предната и задната част, както и броните. Очаква се да открием още нови джанти и нови цветове, които да завършат освежаването на модела.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Коко
    03.10.2022 9:41
    Това е идентично вътре със Seat Leon MK4 , който излезе преди 2 години..
  • Съдията Дред
    17.10.2022 15:25
    Що ми се струва , че големият екран е част от тестовата система, като гледам какво е окабеляването
  • Batio
    17.10.2022 18:29
    Гледам и не видях нищо кой знае кво ,VW Golf