Фотошпиони показаха за първи път салона на очаквания Tesla Cybertruck СНИМКИ

  • 10.06.2022 11:50 /
  • 5835 /
  • 1
Фотошпиони показаха за първи път салона на очаквания Tesla Cybertruck СНИМКИ

Фотошпионите са успели да заснемат и да разсекретят интериора на серийната версия на електрическия пикап Tesla Cybertruck. Списание Drive публикува фотографиите на салона на автомобила.

Според информацията на изданието, снимките са направени от шпиони по време на представянето на новата система Elkhorn Battery в Калифорния. На това събитие е присъствал и електрическият пикап на Tesla.

Ако се съди по снимките, интериорът на серийната версия на Tesla Cybertruck ще се различава от едноименния прототип, представен по-рано. Пикапът ще има ново приборно табло, щурвал вместо традиционния волан и голям дисплей, с помощта на който ще могат да се управляват повечето функции на автомобила.

Вижте как автопилотът на Tesla реагира в аварийни ситуации ВИДЕО

Очаква се Tesla Cybertruck да се предлага в три основни варианта: с един, два или три агрегата. Версията с един двигател ще може да ускорява до "стотица" за 6,5 секунди, докато най-добрата, с три мотора, ще достига 100 км/ч за 2,9 секунди. В зависимост от модела пробегът на автомобила след зареждане е от 400 до 800 км.

Първоначално Tesla планираше да започне серийното производство на Cybertruck до края на 2021 г. Въпреки това пускането на модела на пазара беше отлагано няколко пъти. По последни данни серийното производство на пикапите ще започне едва в средата на 2023 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • що за скъпа
    11.06.2022 0:16
    кофа...