Фотошпиони заснеха новото поколение на Hyundai Sonata без камуфлаж (СНИМКИ)

  • 01.03.2019 9:20 /
  • 9201 /
  • 0
Фотошпиони заснеха новото поколение на Hyundai Sonata без камуфлаж (СНИМКИ)

Преди месец излезе информация, че Hyundai провежда пътни изпитания на новото поколение на седана си Sonata. Тогава колата беше забелязана в лек камуфлаж, но сега имаме възможност да оценим външния й вид без него. Фотографиите не са идеални, но все пак не може да се иска всичко от фотошпионите, които трябва да работят в екстремни условия, така че трябва да снимат бързо и дори незабелязано.

Първоначално, снимки от предсерийния прототип на осмото поколение на Sonata бяха публикувани във форума Naver и, съдейки по тях, фотографиите са били направени в завода на Hyundai. Това показва, че автомобилът е готов за серийно производство, но дори и датата на премиерата все още не е известна. Веднага след споменатите снимки, още една Hyundai Sonata 2020 вече в друг цвят бе запечатана в Южна Корея и така ще имаме възможност да я разгледаме още по-добре.

Какво виждаме? Оригинални, обграждащи задни светлини. Изглежда елегантно и модерно. Обърнете внимание на малките аеродинамични "перки" в горната част на светлините.

Удивително: Шофьорка измина почти 2 милиона км със своя Hyundai Elantra за 5 години (ВИДЕО)

Що се отнася до предната част на новото поколение на Hyundai Sonata, тя е направена в доста очакван стил: колата има голяма и широка трапецовидна радиаторна решетка, наклонени фарове и силно занижена предна част - като при миналогодишния концепт Le Fil Rouge. Въпреки това, има някои различия: серийния автомобил ще получи различна броня без големи въздушни отвори.

В салона на автомобила може да се види мултимедийната система, която е изработена под формата на таблет, докато при настоящото поколение на машината е монтирана в предната конзола. Също така може да се отбележи, че управлението на климатичната система ще бъде оборудвана с малък екран.

Екстремен тест на големия кросовър Hyundai Palisade в условията на полярна зима (ВИДЕО)

За двигателите на осмото поколение Sonata все още нищо не е известно, но е малко вероятно в това отношение да се чака някаква голяма промяна. Най-вероятно моделът ще запази 2,4-литровата атмосферна “четворка” с капацитет от 185 к.с., хибридните му модификации с капацитет от 193-202 к.с., както и двулитровия турбодвигател с мощност от 245 к.с. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ