Фотошпиони заснеха на пътя очаквания бюджетен кросоувър на Hyundai ВИДЕО

  • 01.01.2021 10:20 /
  • 2246 /
  • 0
Фотошпиони заснеха на пътя очаквания бюджетен кросоувър на Hyundai ВИДЕО

Компанията Hyundai се готви да пусне на пазара нов компактен кросоувър. Наскоро той бе запечатан за първи път на тестове по пътищата. 

Бюджетният кросоувър Hyundai има вътрешнозаводски индекс AX1. Той ще заеме своето място в линията на една стъпка под Venue. Освен това, новият автомобил ще бъде най-евтиният модел на марката с прогнозна цена около $10 000.

Според вътрешна информация, на първо място, колата ще навлезе в по-бедните азиатски пазари, съобщават световните издания. Съществува обаче възможност той да бъде предлаган и в Европа.

Тестовият прототип е изцяло покрит с камуфлаж, но дори и през него се виждат някои подробности. Те включват двустепенни светлини, широка мрежеста решетка, хоризонтални задни светлини, широки арки на колелата и релси на покрива. Също така е известно, че дължината на кросоувъра ще достигне около 4040 см, а междуосието ще бъде 2520 см.

Новият Hyundai Tucson се оказа революционен отвътре и отвън СНИМКИ

На купувачите ще бъдат предложени няколко версии на кросоувъра с 1,0 и 1,2-литров бензинов атмосферен двигател. Все още няма информация за характеристиките и оборудването на модела. Премиерата е насрочена за 2021 г., но първите официални снимки може да се появят по-рано. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ