Ford разшири гамата на Ford Bronco Sport с версия за офроуд ВИДЕО

https://auto.blitz.bg/novini/ford-razshiri-gamata-na-ford-bronco-sport-s-versiya-za-ofroud-video Auto.blitz.bg
Ford разшири гамата на Ford Bronco Sport  с версия за офроуд ВИДЕО

Гамата Ford Bronco Sport за 2025 г. е разширена с нов вариант Sasquatch. Компактният кросоувър на платформата на Ford Kuga е подготвен за използване офроуд. Продажбите на новия автомобил ще започнат в началото на следващата година. Това се съобщава на официалния уебсайт на автомобилния производител.

Пакетът Sasquatch е наличен за версиите Badlands и Outer Banks на Ford Bronco Sport. Този всъдеход може да се отличи с увеличения просвет до 240 мм, масивни брони, допълнителна защита на долната част и големи 29-инчови (размер 235/65 R17) офроуд гуми Goodyear Territory. Предлагат се и различни аксесоари като например багажник на покрива.

Интериорът е декориран с водоустойчиви материали и е поставен разширен 13,2-инчов сензорен екран на мултимедийната система. Обзорните камери имат специален офроуд режим.

Новият Ford Bronco Sport Sasquatch се предлага с бензинови турбо двигатели 1,5 литра (180 к.с.) и 2,0 литра (238 к.с.) и 8-степенна автоматична трансмисия. Автомобилът получава специална система за задвижване на всички колела с централен и заден диференциал.

Показаха новия бюджетен седемместен кросоувър на Hyundai СНИМКИ

В допълнение, кросоувърът Ford Bronco Sport Sasquatch има в своя арсенал офроуд круиз контрол Trail Control и система GOAT за избор на режими за различни видове офроуд. Окачването на автомобила е допълнено с подсилени амортисьори Bilstein.

 

Горещи

Коментирай