Ford представи новия Mustang 2.3L High Performance Package (СНИМКИ)

  • 21.04.2019 10:20 /
  • 7394 /
  • 1
Ford представи новия Mustang 2.3L High Performance Package (СНИМКИ)

За съжаление на феновете на Mustang, Ford решиха да не съживяват SVO версията и да не добавят версиите ST или RS. Въпреки това, за радост на същите фенове, е достъпен нов модел - Mustang 2.3L High Performance Package.

Автомобилът е оборудван с 2.3 литров EcoBoost двигател от последното поколение Ford Focus RS - с турбокомпресор и двойна спирала, с мощност от 300 к.с. и 475 Nm въртящ момент; в допълнение, колата има и нова изпускателна система.

Продават най-невероятния Ford Mustang за всички времена (СНИМКИ)

Въпреки относително малкото увеличение на мощността - само 20 к.с. - диапазонът на ефективната работа се е увеличил с 40%. В сравнение с друга модификация на Mustang с такива характеристики, динамиката на ускорението се увеличава с около половин секунда.

В допълнение към двигателя, новата кола е оборудвана с окачване от Mustang GT, със спирачки от същата версия, допълнени с преконфигурирана електроника и подобрен баланс на осите.

Истински звяр! Това ще е най-мощният и най-бърз сериен Ford Mustang в историята (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сред другите обновления на 2.3L High Performance Package са 19-инчови колела, табелки на каросерията, сиви огледала за обратно виждане, нова радиаторна решетка и черни вложки на корпуса. Освен това, системата FordPass Connect е включена в стандартното оборудване на спортния автомобил. Моделът е представен в четири цвята.

Все още не е известна цената на новия автомобил. Продажбите в САЩ ще започнат през есента на 2019 година. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • vesko135
    21.04.2019 13:07
    2,3l колкото голфче бе!