Ferrari повдигна завесата пред Vision Gran Turismo ВИДЕО

  • 29.11.2022 9:20 /
  • 430 /
  • 0
Ferrari повдигна завесата пред Vision Gran Turismo ВИДЕО

Ferrari разпространи първите изображения, подробности и видео на първата си специално създадена виртуална концептуална кола Vision Gran Turismo.

Новата футуристична едноместна концепция на Ferrari е създадена специално за емблематичната игра Gran Turismo и идва с виртуална версия на хибридната задвижваща система на Ferrari 499P.

С футуристично аеродинамично купе, Ferrari Vision Gran Turismo е оборудвано с хибридна задвижваща система, в която са включени V-образен, шестцилиндров двигател с работен обем от три литра и три електромотора за обща максимална мощност от 1030 конски сили и максимален въртящ момент от 900 Нм.

Тежащият едва 1250 килограма виртуален болид, който разполага с осемстепенна роботизирана предавателна кутия, е в състояние да предложи игрово ускорение от 0 до 100 км/ч за по-малко от 2 секунди, от 0 до 200 км/ч за по-малко от 5 секунди, както и максимална скорост на движение от над 350 км/ч.



Ferrari Vision Gran Turismo ще стане част от портфолиото автомобили в GT7 на 23 декември. На 15 декември, в Маранело пък ще бъде представена негова пълноразмерна макетна версия.

КОМЕНТИРАЙ