Ferrari оповести подробности за всъдехода Purosangue

  • 21.07.2020 8:43 /
  • 2244 /
  • 0
Ferrari оповести подробности за всъдехода Purosangue

Ferrari скоро ще пусне SUV Purosangue - автомобилът, който се превръща в най-противоречивия в 91-годишната история на италианската компания. Наскоро Ферари потвърди, че новият Purosangue ще се базира на същата платформа като Roma GT.

Дизайнът на Ferrari Purosangue е демонстриран от изключителни изображения, които се появиха в мрежата и със сигурност съдържа елементи от Roma GT, които запазват линиите на Grand Tourer - дълга основа, къса „опашка“ и широки задни крила. Предната част на SUV вероятно ще бъде с по-конвенционална решетка.

Трябва ли да се смазват болтовете на колелата на колите и какво е мнението на производителите

Изображенията показват също, че Purosange ще приеме оформление с три врати, като едната е „половин” и само от едната задна страна за пътници на задната седалка. Това позволява на автомобилния производител да твърди, че кросоувърът отдава почит на наследството на Ferrari, а не просто следва тенденциите на масовия пазар, който е видял милиони SUV.

Ferrari Purosangue може и да има хибридна електроцентрала с приставъчен модул, подобен по дизайн на този, който е инсталиран в SF-90 Stradale. Според съобщения на чуждестранни медии, платформата SUV позволява използването на двигатели V6, V8 или V12. Ferrari ще продължи да разработва своя 6.5-литров V12 двигател, независимо от хибридното задвижване, тъй като инженерите на компанията не одобряват комбинирането на такъв тежък двигател с вътрешно горене с още по-тежък електромотор и пакет батерии.

Как правилно да се затегне запалителната свещ на колата, за да се намали разхода

Кросоувърът Purosangue може да използва и 3,9-литров турбо V8, който е с 612 к.с. и 760 Нм въртящ момент.

Новото Ferrari Purosangue официално ще дебютира през 2021 година. Маркетолозите на компанията я нарекоха „FUV“ („Ferrari Utility Vehicle“) - и тя ще бъде насочена към целевата аудитория на Bentley Bentayga или флагманския Range Rover. Очаква се цената да бъде около 200 000 паунда. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ