Феновете на BMW оплюха суперкросоувъра на марката ХМ

  • 07.07.2022 9:02 /
  • 4284 /
  • 1
Феновете на BMW оплюха суперкросоувъра на марката ХМ

Спортното подразделение на BMW M публикува в социалните си мрежи снимка на концептуалния суперкросоувър Concept XM - най-мощният всъдеход на марката, който ще стане сериен, пише Факти бг.

Заедно със снимка на колата, която беше представена в края на миналата година, компанията попита своите последователи къде биха искали да отидат с новата кола.

Повечето фенове на немската марка остро критикуваха колата и самата марка. Автомобилният производител очевидно не е очаквал подобни отговори. Един от потребителите дори казва, че ще отиде с BMW Concept XM челно в някое дебело дърво, след което кросоувърът ще изглежда много по-добре.

Друг фен на немската марка споделя, че първото нещо, което ще направи, е да закара колата до най-близкия дилър на Porsche, където ще я замени „за нормална кола“. Трети коментатор пък би искал да отиде някъде, където никога и никой не е виждал ужасния Concept XM.

Други отговори включват шофиране до сметището, за да се унищожи колата, както и каране до офиса, където работят дизайнерите на BMW, за да попитат дали „всичко им е наред с главите“. Немалко фенове се подиграват за огромните "бъбреци" на колата, като казаха, че биха искали да получат същата кола, но ако може с още по-масивна решетка.

Въпреки цялата негативност, автомобилният производител все пак получи и положителни отговори. Дори и в тях обаче феновете на марката изразяват надежда, че дизайнът на серийния SUV ще стане по-добър.

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • муто
    08.07.2022 10:19
    Огромни ноздри не са кой знае какво дизайнерско решение...