Фатален инцидент: Трима мотористи се блъснаха в една и съща кола ВИДЕО 18+

  • 30.08.2020 10:20 /
  • 5557 /
  • 2
Фатален инцидент: Трима мотористи се блъснаха в една и съща кола ВИДЕО 18+

52-годишен австриец от област Щирия в югоизточната част на страната е станал участник в ужасяващ пътен инцидент. В рамките на секунди не един или дори двама, а трима мотористи се врязват в колата му един след друг! Възможно ли е било да се предвиди подобна комбинация от обстоятелства и да се избегне?

Драматичното произшествие се е разиграло на крайградски път между Айбисвалд и Собот като го виждаме през погледа на един от мотоциклетистите, чийто скоростомер периодично показва 150-154 км / ч. Мотористите явно са били повече от необходимото спокойни и поради факта, че пътят е бил абсолютно пуст, но не са взели предвид, че е криволичещ: на някои места шосето се вижда само на 200-300 м напред.

Ето защо, когато белият Volkswagen излязъл на празното кръстовище, възможности за маневриране вече нямало. Първият мотоцикленист се блъснал в капака на колата, излетял във въздуха и паднал на асфалта с несъвместими с живота наранявания, като починал на място.

ВИДЕО е запечатало момента на ужасна катастрофа със загинали и ранени

Вторият моторист, авторът на това видео, успял да се отклони надясно като освен в Volkswagen се блъснал в черен лек автомобил, паркиран зад кръстовището.

Третият, чието пристигане не попада в кадрите, се блъска също в предния капак на Volkswagen, но с по-ниска скорост, прелетял през колата без  последствия за себе си.

ВИДЕО 18+ от салона на автобус е запечатало момента на страшна катастрофа

Печалната равносметка от нелепата катастрофа: мотоциклетист №1 е починал на място, моторист №2 е бил откаран в Грац от спасителен хеликоптер със сериозни наранявания, а мотоциклетист  №3 и шофьорът се измъкнали само с уплаха.

Първият мотоциклет се е запалил при сблъсъка, като същото се е случило след това и с колата. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • validation.min.string
    31.08.2020 17:49
    Юрий Гагарин, къде си летял? Юрий Гагарин, къде си е*л?
  • Прецакан
    01.09.2020 10:33
    Мотористите са виновни - при тази скорост нито те могат да реагират нито шофьорът на колата, който можеше евентуално само да ги чуе че идват. Лека му пръст и в рая да кара по-бавно...