Евтин китайски кросоувър за $13 000 зарадва с дизайна и оборудването си СНИМКИ

  • 01.05.2021 8:50 /
  • 1729 /
  • 0
Евтин китайски кросоувър за $13 000 зарадва с дизайна и оборудването си СНИМКИ

Миналата година бюджетният кросоувър Geely Emgrand GS получи редица подобрения, но по всяка вероятност това не е достатъчно за производителя.

Пред нас е поредната модернизация на автомобила. Сега Geely го позиционира като отделен модел Emgrand S. Интересното е, че предишният GS не е снет от производството.

Новият китайски кросоувър е получил различни брони, капак, огледала и фарове. Предната решетка вече е вдлъбната. Има промени и в задната част. Например нова врата на багажника и удължени светлини, обединени от черна плоча с името на марката.

Дължината на кросоувъра на Geely е 4430 мм, което е с 10 мм по-малко от GS. Останалите размери остават същите, които са 1833 мм в ширина и 1573 мм във височина. Междуосието е 2700 мм.

Промените във външния вид продължават в салона. Новата кола ще зарадва бъдещите собственици с дигитално приборно табло и различен селектор на предавките.

Екранът на мултимедийната система вече е разположен над предния панел, като е получил стилна и модерна архитектура.

Мястото на блока за управление на климатика е заето от познатите бутони. Още в основната версия автомобилът ще получи камера за обратно виждане, круиз контрол и климатичен контрол.

Удивително! Вижте как тренират китайските военни шофьори ВИДЕО

По-скъпите версии имат всеобхватни камери, множество системи за подпомагане на водача и функцията за автоматично превключване на фаровете.

Новият Geely Emgrand S се задвижва от 1,4-литров бензинов двигател с мощност 141 к.с. Той замества бившия 1,5-литров двигател на Volvo.

Китайски пикап удиви с разкошния си салон СНИМКИ

Двигателят е свързан с шестстепенна скоростна кутия или вариатор. Задвижването е изключително с предно предаване.

В Китай хечбекът Geely Emgrand S е оценен на 13 100 - 16 800 долара. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ