Ето с какво се отличава новата Toyota RAV4 СНИМКИ

  • 06.03.2022 9:50 /
  • 18154 /
  • 1
Ето с какво се отличава новата Toyota RAV4 СНИМКИ

Модернизираните конфигурации на легендарния кросоувър се отличават с изразителен дизайн и поддържат ефективни технологии, които превръщат всяко пътуване в комфортно приключение.

Toyota RAV4 2022 се представя в офроуд версията Adventure, както и във версиите Live, Active, Lounge, Style и Premium.

Всички автомобили са получили обновление на екстериора: нови предни фарове, светодиодни светлини за мъгла. Има промени и в интериора, по-специално LED осветление в салона и USB гнезда за зареждане на смартфони и други устройства.

RAV4 в новата специална версия Adventure се предлага с много обновления. Основните характеристики на автомобила включват характерен дизайн на предната броня и изцяло черна радиаторна решетка за по-забележителен и отличителен външен вид.

Toyota създаде първия спортен автомобил за дрифт с автопилот ВИДЕО

Други характеристики на модела са 19-инчови алуминиеви джанти с матово сиво покритие и разширени капаци на арките на колелата, благодарение на които RAV4 Adventure се откроява ефектно на пътя. Интериорът на RAV4 Adventure е украсен с ярки оранжеви акценти.

RAV4 Adventure се предлага и с 2,5-литров хибриден двигател и задвижване на всички колела Intelligent Driveline, което осигурява надеждно управление и разход на гориво от 5 л/100 км (в градски цикъл).

RAV4 Adventure се предлага в четири цветови варианта на екстериора, както и в двуцветна гама - с каросерия в цвят каки и сив покрив.

Toyota представи дългоочаквания нов флагмански всъдеход Sequoia ВИДЕО

Всички варианти на Toyota RAV4 2022 (с изключение на Live) разполагат и с осветени бутони за управление на електрическите прозорци. Конфигурациите Active и Lounge разполагат и с предни сензори за паркиране.

Версията Lounge получава 18-инчови джанти и безжично зареждане за смартфони. Toyota RAV4 Lounge ще се предлага и със задвижване на предните колела за 2,0-литровия двигател.

Конфигурациите Style и Premium са получили нов дизайн на фаровете и 19-инчови джанти. За пакета Premium се предлага и предна пътническа седалка с електрическо регулиране, включително регулиране на височината. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Klasika
    06.03.2022 15:14
    С неприличащ на себе си грозен дизайн и натъпкан с никому ненужна електроника!?!но това не го отличава !!! Това го прави индиго на всички нови коли които са скрап-трансформарс по дизайн,натъпкани с безброй ненужни и пречещи неща!!!! Точка и амин.....