Ето как ще изглежда салонът на новата Лада 4х4 СНИМКИ

  • 09.11.2019 10:50 /
  • 73904 /
  • 0
Ето как ще изглежда салонът на новата Лада 4х4 СНИМКИ

АВТОВАЗ е патентовал дизайна на салона на новата Lada 4x4, върху който са се трудили 13 специалисти под ръководството на главния дизайнер на завода Стив Матин, който също е посочен сред авторите на проекта.

Интериорът на автомобила ще има класическо оформление с големи въздуховоди, екран, разположени в горната част на централната конзола и широк цифров приборен панел.

Централната конзола е леко обърната към водача, а специална козирка над приборния панел ни позволява да предполагаме, че колата ще прожектира част от информацията на предното стъкло на всъдехода.

Тънките седалки на новата Lada 4x4, благодарение на които автомобилът става по-просторен, имат странична опора дори на втория ред, където се появяват и въздуховодите на климатичната система. В същото време, обаче, няма подглавник за петия пътник, както и горната част на гърба на седалката.

Според слуховете новото поколение Lada 4x4 се изгражда на платформата Renault-Nissan CMF-A и трябва да се появи в продажба през 2022 година.

Изображенията в документа за патентоването сякаш повтарят интериора на концептуалния автомобил 4x4 Vision, представен през 2018 г. на автомобилното изложение в Москва: 

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ