Ето как ще изглежда новата Skoda Octavia СНИМКИ

  • 20.10.2019 9:20 /
  • 19511 /
  • 0
Ето как ще изглежда новата Skoda Octavia СНИМКИ

Компанията Skoda публикува първите официални скици на очакваното ново поколение на модела Octavia.

В четвъртото поколение на Octavia могат да се видят ясни линии, преминаващи по цялата дължина на корпуса, обновените брони и оптиката на светлините, а наклонената линия на покрива го прави да изглежда сякаш като по-малка версия на Volkswagen Arteon. И най-важното - новият автомобил се е "отървал" от противоречивия дизайн на фаровете,  състоящ се от две части.

Octavia се явява един от най-просторните модели в своя клас, а новото поколение ще стане още по-голямо. Чешкият автомобилен производител вече има компактния хечбек Scala, така че е решено Octavia да се направи по-престижна. Новият стил на автомобила може да се нарече еволюционен, колата се доближава до големия Superb.

Първи снимки на базовия интериор на новата Skoda Octavia

Octavia е създадена на същата обновена платформа MQB като Golf Mk8, Seat Leon и Audi A3, като повечето двигатели на тези модели ще бъдат споделени. Освен обичайните бензинови и дизелови двигатели, се очаква автомобилите да получат и хибридни агрегати. Информацията за двигателите все още се пази в тайна от компанията и ще бъде разкрита само в деня на премиерата, която ще се състои на 11 ноември.

Автомобилите Skoda вече си имат Лаура ВИДЕО

Автомобилните папараци отдавна разкриха визията на следващото поколение Octavia. Вижте шпионските фотографии от тестовете на пътя:

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ