Екшън на паркинг: Разгневен шофьор взе на таран друга кола ВИДЕО

  • 18.10.2020 10:20 /
  • 7160 /
  • 2
Екшън на паркинг: Разгневен шофьор взе на таран друга кола ВИДЕО

Намирането на място за паркиране може да се окаже стресова ситуация, особено ако някой бързо се промъкне на мястото, което вече сте набелязали за вашата кола.

Това видео е заснето в САЩ на паркинг в супермаркет, но къде точно се е случило това и какво е предшествало спора, не е известно. Когато започва видеото, заснето от очевидец, автомобилите Ford Mustang и Nissan вече не се намират до мястото за паркиране.

На кадрите обаче се вижда как пътник от Nissan няколко пъти рита с крак по червения мустанг. След това двамата с водача на Nissan се връщат в колата, а през това време шофьорът на Mustang, облечен в светлоотразителна жилетка, скача в собствената си машина и започва да притиска на таран вратата на противника си.

Освен това го прави с ярост, практически без да сваля крака от педала на газта, опитвайки се да притисне максимално корпуса на противниковата кола.

Nissan се опитва да се отдалечи, но ядосаният собственик на Mustang се опитва да го преследва в паркинга. В този момент видеото приключва, но в кадъра се чува полицейска сирена. Изглежда, че служителите на реда са успели да предотвратят евентуално кръвопролитие.

Шофьор скочи на бой на пътя, но го очакваше шокираща изненада ВИДЕО

В коментарите хората са изненадани от тази свръхреакция, след като просто само е трябвало да намерят друго място за паркиране, дори и да не е толкова близо до магазина. Някои от тях предполагат, че такава висока степен на агресия се явява по-късен резултат от изолацията, маските, необходимостта от поддържане на дистанция, тоест всичко, свързано с пандемията. Нервите на някои хора просто не издържат и мнозина вече се нуждаят от помощта на психолог, като тези участници в конфликта. 

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Някой си физик
    18.10.2020 13:17
    Втори закон на Нютон в действие - като ще ми троши и рита колата, тогава аз мога да блъскам неговата. Други пък казват - око за око, зъб за зъб. Така че, нищо особено не се е случило - просто каквото повикало, такова се обадило.
  • Fire BG
    19.10.2020 8:22
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/