Джъстин Бийбър си подари впечатляващ арт автомобил ВИДЕО

  • 04.03.2023 11:50 /
  • 5421 /
  • 0
Джъстин Бийбър си подари впечатляващ арт автомобил ВИДЕО

Джъстин Бийбър често се свързва с необичайни автомобили. Например в колекцията му има футуристичен Rolls-Royce Wraith, направен за певеца от калифорнийското тунинг студио  West Coast Customs.

Изглежда, че в колекцията на Бийбър се е появила още една уникална кола - единственият роудстър Porsche 968 L'Art в света. Джъстин публикува кадри с новия си автомобил в мрежата.

Porsche 968 L'Art е резултат от сътрудничеството между Porsche и френския моден лейбъл L'Art de L'Automobile. Представянето на арт автомобила се състоя през октомври 2021 г. в рамките на Седмицата на модата в Париж. Основата за него беше серийното Porsche 968, което в същата година навърши 30 години.

Процесът на превръщането му в уникален роудстър е отнело 18 месеца. Автомобилът е лишен от мекия покрив и е с преработена задна част в стила на класическия Porsche Speedster.

Показаха салона на дългоочаквания Tesla Cybertruck, има особени седалки и волан

Новите задни светлини са украсени с надпис "KAP" в чест на основателя на L'Art de L'Automobile, Артър Кар. Каросерията е боядисана в нюанс на зелено, специално разработен за този проект.

Стана ясно кои са причините, заради които харесваме миризмата на бензин

В салона са поставени специално изработените по поръчка спортни седалки Recato, обвити в изработена също по поръчка кожа ECCO EL3. Уникален часовник TAG Heuer е поставен таблото на арт автомобила.

Цената на Porsche 968 L'Art остава загадка. Като се има предвид тази комбинация от уникални елементи и ексклузивността на автомобила, цената очевидно е доста висока. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ