Джигит с Мерцедес не пусна старче на зебра и стана страшно СНИМКИ

  • 02.10.2019 8:30 /
  • 109177 /
  • 0
Джигит с Мерцедес не пусна старче на зебра и стана страшно СНИМКИ

Днес ще научите за една история, която се е случила доста скоро. Ще видите и кадри от нея, направени от видеорегистратор. 

Пътуваме си по пътя и спираме пред пешеходна пътека, за да пуснем да мине един дядо, който, видимо, си прави тренировъчен джогинг. 

Той притичва през зебрата. 

Почти бе стигнал до края ѝ, когато джигит с лъскав Мерцедес не му дава да премине и го закача с колата си. 

 

Дядото изпада в ярост и целия гневен се приближава до колата, принуждава шофьора ѝ да излезе от нея и тогава започна най-интересното... ние уж се втурнахме да помогнем, но от това нужда нямаше. 

Сцената, която се разигра пред очите ни бе много по-яка и зрелищна от всичко, което сме виждали по екшън филмите с Рамбо. Старичкият дядо нанесе на бабаита страшно комбо, след което го подметна като брашнян чувал. 

При това всичко се случи толкова бързо, че не успяхме дори да мигнем. 

 

След това дядото невъзмутимо си тръгна по пътя, затваряйки вратата на Мерцедеса с ритник, от което стъклото на лявата врата се счупи. 

Видимо, продължава активно да спортува дядката. 

Физическата форма трябва да се поддържа. 

 

След отнесения пердах бабаита не можеше да се изправи на краката си. Отидохме да му помогнем. Той бръщолевеше, но ние не му обръщахме внимание. 

След това дойдоха хора, които си го прибраха.  

 

Поучителното в случая бе това, че дядото можеше да се защити. Той показа, че дори и на такава възраст трябва да се дава отпор, при това силен. 

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ