Дързък обир на уличен светофар бе заснет от камера на Tesla ВИДЕО

  • 14.02.2021 10:20 /
  • 3979 /
  • 0
Дързък обир на уличен светофар бе заснет от камера на Tesla ВИДЕО

Шокиращият инцидент се е случил в Сан Франциско, щата Калифорния и е бил запечатан от камерата на електромобил Tesla.

„Движех се на автопилот, за да се срещна с мой приятел и видях как черна Honda Accord се престроява отстрани в платното, в посока водеща към магистралата“, разказал е собственикът на Tesla. Бързащ шофьор на Accord? Това не е нещо особено и удивително, докато млад мъж не изскочил от черния седан.

Сивата Toyota Prius спряла в един момент и тогава до него бързо достигнал черният Accord. Когато се приближила възможно най-близо до тойотата, черната кола спряла и от нея излязъл пътник.

Екшън: Девойка се справи с бандити, които се опитаха нагло да откраднат колата й (ВИДЕО)

За броени секунди той разбил задното стъкло на Prius и извадил скъпа видео техника от колата. В следващия миг той скочил обратно в хондата на бандитите и те избягали от местопроизшествието.

Как нарушителите са научили за ценните неща в колата, остава загадка. Може би нападателите са забелязали плячката още докато оборудването е било натоварено в колата.

Шокиращ случай: Нагли бандити разкостиха Мерцедес до дома на собственика СНИМКИ

В началото на видеото можете да видите как черният Accord следва Prius известно време, изглежда в очакване на възможност за нападение. Съдейки по съгласуваните действия на престъпниците, подобна „работа“ не е нова за тях.

Шофьорът на Tesla е помогнал на жертвите да се състави свидетелство за полицията и е предоставил кадри от бордовите камери, които би трябвало да улеснят служителите на реда да намерят престъпниците. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ