Дългоочакваният Nissan изненада с цената и характеристиките си СНИМКИ

  • 02.04.2021 9:50 /
  • 20854 /
  • 1
Дългоочакваният Nissan изненада с цената и характеристиките си СНИМКИ

Във форума 400zclub в мрежата се е появила нова порция информация за новия спортен автомобил Nissan Z.

Според непотвърдени данни автомобилът ще може да се конкурира с Toyota Supra. Официално никой не говори за това, но потенциалното съперничество между двете японски купета е очевидно.

Очаква се новият Nissan Z да получи двигател с мощност 400 конски сили от Infiniti Q60 и цена от 35 хиляди долара. Ако тази информация бъде потвърдена, Supra ще "отиде на втори план".

Базов за новия представител на Z-линията ще бъде 3.0-литров турбодвигател. Колата ще работи с ръчна скоростна кутия или автоматична 9G-Tronic. На свой ред новата Toyota Supra е оборудвана с 3.0-литров двигател с по-ниска мощност от 355 к.с. В същото време цената е по-висока - от 51 000 долара.

Освен това по-евтиният Nissan Z ще бъде оборудван с цифров приборен панел от 12,3 инча и мултимедия с поддръжка за Android Auto и CarPlay.

Новият Nissan Pathfinder: Страхотен дизайн и просторен салон СНИМКИ

Срещу заплащане бъдещият собственик ще може да избере редица опции. Например кожена тапицерия, седалки с вентилация, набор от електронни асистенти и др. Също така е известно, че спортният автомобил ще има версия Nismo. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Ванеса Берк Транс
    02.04.2021 13:46
    Пътна Помощ В София и страната. Изгодни цени от Ванеса Берк Транс ЕООД www.vanesaberktrans.com/patna-pomosht/