Дадоха на 101-годишен дядо суперавтомобил, ето какво се случи ВИДЕО

  • 25.08.2021 8:49 /
  • 43729 /
  • 1
Дадоха на 101-годишен дядо суперавтомобил, ето какво се случи ВИДЕО

Харолд Бегот е роден през 1920 година и е получил книжка през 1936 година. Бегот има толкова много опит за волана, колкото никой друг: Харолд седнал зад волана на семейния Ford Model T още когато е бил на 10 години. 

Той винаги е бил ярък привърженик на марката и е имал какви ли не коли Форд през своя живот. Фактически за своите 101 години дядото е сменил над 20 автомобила Форд, докато цялото му семейство - над 140 автомобила от марката. Това е било възможно, защото то се занимава с автомобилен бизнес. 

Затова от Форд решили, че трябва да дадат възможност на дядото да се повози на автомобил, който ще определи бъдещето на компанията - електрическият Mustang Mach-E.

По време на пътуването дядото е бил съпроводен от двама от своите внуци, Феликс и Чарли, и заедно с тях господин Бегот бил поразен от управлението и тишината на изцяло електрическия всъдеход. 

Усещането за тишина, без съмнение, е доста по-добро от това на Ford Model T от 1915 година, който също е участвал в мероприятието, за да напомни на мъжа за неговия първи път, когато е шофирал.

"Спомням си как шофирах Model T. Тогава разбрах, че това е моето бъдеще. Беше много вълнуващо да седна зад волана на кола, която, вероятно, ще шофират моите правнуци", споделя пенсионерът. 

Ford Mustang Mach-E е първият изцяло електрически паркетник на Ford. Пробегът на колата с едно зареждане е 610 километра.  

 

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • DIVER
    25.08.2021 20:40
    Този американец е по-добър от Рошко (заместника на Астор) а колко много внуци има а наш Рошко има само голи ташунковци.......????