Citroen C3 е обновен и става още по-стилен и комфортен ВИДЕО

  • 13.02.2020 8:50 /
  • 7675 /
  • 1
Citroen C3 е обновен и става още по-стилен и комфортен ВИДЕО

Citroen C3 се произвежда от 2016 г., третото поколение на модела се превърна в бестселър на марката с с показател от 750 хиляди продадени автомобила. Дойде време за планираното обновление.

Автомобилът получава допълнителен комфорт и нови възможности за персонализиране: 97 варианта за дизайна на екстериора, нови седалки Advanced Comfort и 11 електронни системи за сигурност.

В допълнение към споменатите промени, актуализираният Citroen C3 ще има 2 комплекта нови джанти и два нови интериорни варианта.

В хечбека се появяват меките седалки Advanced Comfort, изработени от полиуретанова пяна (дебелината на слоя се е увеличила от 2 до 15 милиметра) с функция памет, предни сензори за паркиране. 

Citroen C5 AirCross се спусна по най-стръмната улица в света СНИМКИ

Медийната система е с достъп до фирмените услуги (спешно повикване, навигация за задръстване и гласово управление, платформа за свързване на смартфони и видеорегистратор с възможност за споделяне на видеоклипове в социалните мрежи), а също така и 11 електронни системи за сигурност и асистенти на водачите.

Цялата гама двигатели на обновения Citroen C3 отговаря на стандартите Euro 6. За хечбека се предлагат трицилиндрови бензинови двигатели 1.2 PureTech с мощност 83 и 110 конски сили, както и дизелов двигател 1,5 BlueHDi със 100 конски сили.

Обновеният Citroen C4 Cactus - още по-шик и с окачване за меко возене (СНИМКИ/ВИДЕО)

Купувачите на C3 с най-мощния двигател ще имат избор на трансмисия - шестскоростна ръчна или автоматична, докато другите версии ще имат безалтернативна 5-скоростна механична.

Новият C3 ще отиде при дилърите, започвайки от юни 2020 г., като цените все още не са обявени. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Асдф
    13.02.2020 10:57
    Абсолютно същият като предната версия, има точно 2 малки разлики външно