Брутална агресия на пътя: Разгневени велосипедисти изпочупиха BMW X5 ВИДЕО

  • 08.01.2021 10:20 /
  • 15681 /
  • 9
Брутална агресия на пътя: Разгневени велосипедисти изпочупиха BMW X5 ВИДЕО

Група велосипедисти са атакували джип посредата на улицата, след като един от тях е бил наранен, изглежда по вина на шофьора на автомобила.

При инцидента, станал в Ню Йорк в САЩ, велосипедистите са нанесли удари с крака, ръце и колелата си, като са нанесли множество щети на колата. След това те са избягали от местопроизшествието, преди да пристигне полицията, съобщава New York Daily News.

Групата доста млади велосипедисти са обградили автомобила BMW X5, управляван от собственика му на име Макс Торговник, като на пътническата седалка до него се намирала неговата майка.

Видео, направено от очевидци на инцидента, показва как младежите удрят по капака с велосипедите си. Един от членовете на групата е скочил върху капака и е започнал да рита предното стъкло, докато то се счупило.

Шофьор скочи на бой на пътя, но го очакваше шокираща изненада ВИДЕО

Конфликът, запечатан на видеото, се е случил след инцидент, за който е разказал собственикът на джипа. Според думите му, един от велосипедистите се е движел до колата, държейки се за нея и я използвал като буксир. Шофьорът е казал, че е намалил скоростта, за да позволи на велосипедистите да минат напред, но е чул удар отзад.

Изглежда, че водачът е спрял твърде рязко, защото велосипедистът не е имал време да реагира и се е врязал в машината и е получил наранявания. Изглежда, че това е провокирало велосипедистите да отмъстят.

Зрелищен инцидент: Вижте как мъж разби полицейска кола с багер ВИДЕО

„Тръгнах да отварям вратата, но веднага бях заобиколен от всички страни от тези хора, които току-що слязоха от велосипедите си. Те започнаха да крещят, да удрят по колата и капака, да заплашват“, разказал е Макс Торговник. Водачът е успял да потегли веднага щом се е появила пролука срад разгневените велосипедисти.

Във връзка с инцидента е задържан 15-годишен тийнейджър от Куинс, а останалите велосипедисти се издирват. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Imp
    08.01.2021 11:13
    Ей-това е новата толерастка америка, управлявана от "демократите". Ню Йорк със свещ ще търси Руди Джулиани, ама няма да го намери !!! Ама и тоя търпи агресията, вместо да даде газ и да ги изпомачка като хлебарки, ако не се махнат !!!
  • Кари
    08.01.2021 13:11
    Велосипедистите са най-нахалните участници в движението. За тях няма правила и смятат, че всички са длъжни да се съобразяват с внезапните им приумици на пътя. От статията е ясно, че са и агресвни. Не зная за наказан велосипедист.
  • samo negra
    08.01.2021 13:50
    tova sa samo pet4ki
  • gabrielgne123
    08.01.2021 20:24
    сган мешана америкопедерастка..... сапун!!!!!!! Де си адолф..... Ама и шофера една путка източно европейска от север.....
  • Shrek
    08.01.2021 21:13
    Слизам и ги правя на кайма всичките наркоманчета!!!
  • vlagot
    08.01.2021 21:58
    Хващам се на бас,че са били черни
  • Poeta
    08.01.2021 22:06
    Ех ако бяха попаднали на някой нашенец, сърбин или братушка. Сега в новините щеше да има згазени 10 малки негритянчета. ххахахаххахахаха
  • Ню Йорк
    09.01.2021 17:51
    става втория Детрой. Белите напускат, черната сган да се оправя сама ...
  • kolko sa naduhani
    09.01.2021 18:51
    knijnite klaviaturni pluhove tuyka :D smel4aci tam kato stane ek6ana vseki vadi pistolet i se strelqt i tezi 25 negara 6tqhda go razstrelqt beliqt gospodin ...