Бесен екшън: Катаджия спря беглец с кола с голи ръце ВИДЕО

  • 14.02.2022 8:05 /
  • 1653 /
  • 1
Бесен екшън: Катаджия спря беглец с кола с голи ръце ВИДЕО

Смелост и жертвоготовност демонстрира инспектор от руския КАТ в републиката Мари Ел. Всичко е започнало, когато в участъка е постъпил сигнал за "беснеещ" по улиците на градчето Морски автомобил, чийто шофьор, както се предполага, е бил в нетрезво състояние. 

Информацията веднага била предадена на намиращ се близо до произшествието патрул на КАТ. Катаджийте много бързо успели да открият вилнеещия Hyundai Creta.

Но трудностите тепърва започнали. 

Работата била там, че разпореждането веднага да спре своя автомобил на водача на Хюндая хич не му се харесало. Той първоначално уж спрял колата, но когато инспекторът му казал да го придружи до патрулката, джигитът натиснал яко газта и излетял. Тогава инспекторът се хванал за вратата и започнал с крака да се пързаля по леда, а злосторникът да увеличава скоростта. 

По този начин джигитът влачил полицая няколко десетки метра. Инспекторът обаче упорито се държал за вратата, и дори успял да я отвори, в един момент също успял да хване волана и да спре колата, притискайки я към преспа покрай пътя. 

Нарушителят се оказал мъж на 53 години, който по-рано е бил привлечен под отговорност за отказ от медицинско освидетелстване. 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Бай Х..
    14.02.2022 15:58
    Леле и в русия Кучкарите от КАТ за рушвета са готови на всякакви каскади,също като тук,акробати !