Бесен екшън: Полицаи преследват моторист със 160 км/ч, а той вади GSM и пише СМС ВИДЕО

  • 06.08.2019 7:00 /
  • 5961 /
  • 0
Бесен екшън: Полицаи преследват моторист със 160 км/ч, а той вади GSM и пише СМС ВИДЕО

Новинарски хеликоптер засне шокиращ момент, в който моторист свали и двете си ръце от кормилото на мотора, за да извади телефона си и да напише текстово съобщение, докато е преследван от полицията при скорост от 160 километра в час. 

Мотористът бе заснет от Newschopper4 Bravo, който летеше над трафика по Магистрала 405 в Хънтингтън Бийч в Калифорния. Инцидентът е станал в 21:40 часа в събота вечерта. 

По време на високоскоростното преследване, мотористът може да бъде видян как пуска кормилото, за да извади мобилния си телефон. 

На момент, той може да бъде видян как използва и двете си ръце, за да пише съобщението, докато фучи по магистралата. После той прибира телефона си и отново хваща кормилото с двете си ръце. Следва яко подаване на газ и слалом между останалите участници в движението. 

Ен Би Си Лос Анджелис съобщи, че в преследването са участвали два моториста, които са си писали съобщения помежду си, след като са се разделили, бягайки от стражите на реда. 

Единият от тях в крайна сметка е бил арестуван. 

Към момента все още не е ясно защо полицията е гонила двамата мотоциклетисти. 

 

Искате да научавате най-интересното и най-новото от света на автомобилите? Харесва ви да четете съвети за вашата кола или да се наслаждавате на ретро кадри от автомобилната история? Тогава ни харесайте във Фейсбук! 

КОМЕНТИРАЙ