АвтоВАЗ показа първо ВИДЕО на новата Лада Нива

  • 31.12.2020 9:20 /
  • 34542 /
  • 1
АвтоВАЗ показа първо ВИДЕО на новата Лада Нива

АвтоВАЗ е публикувал в социалната мрежа видеоклип, показващ Lada Niva Travel - така се нарича обновената версия на всъдехода, съобщават световните издания. Освен всичко друго, промовидеото демонстрира за първи път и елементите на интериора. Въпреки факта, че външно автомобилът е сериозно актуализиран, салонът не е претърпял промени.

Предният панел, приборите, воланът и централната конзола си остават същите, както преди това. Информационно-развлекателната система с извисяващ се монитор е инсталирана на автомобила от 2019 г., а логото на Lada се появява на волана, след като моделът премина към АвтоВАЗ.

В същото време надписът „Niva“ на централната конзола все още се поставя с GM шрифт, въпреки че върху корпуса е поставена табелка с общия стил на Lada.

Започна производството на новата Лада Нива: Първи официални СНИМКИ

Но наличието на предишния интериор говори за това, че следващият рестайлинг на модела не е далеч и при него интериорът също ще бъде освежен.

При екстериора, в допълнение към дизайна на каросерията в стила на Toyota RAV 4, руският всъдеход е получил нови дискове и разширени арки на колелата. В задната част са се появили цялостни светодиодни светлини и нова релефна броня.

Визията на обновената Лада Нива прилича много на най-популярния кросоувър СНИМКИ

Под предния капак не са предвидени промени: Lada Niva Travel е оборудвана с предишния 1,7-литров двигател с мощност от 80 конски сили, който работи комбиниран с петстепенна ръчна скоростна кутия и задвижване на всички колела. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • sug
    31.12.2020 19:13
    1.7 /80 ?!