Автомобилите Skoda вече си имат Лаура ВИДЕО

  • 28.09.2019 9:50 /
  • 5655 /
  • 0
Автомобилите Skoda вече си имат Лаура ВИДЕО

Персонализираният гласов асистент, или по-скоро асистентка, която се появи в новите Skoda Kamiq и Scala, е получила името „Лаура” (Laura) в чест на един от основателите на компанията.

Първите модели на Skoda, оборудвани с новата интелектуална функция, ще бъдат споменатите вече - кросоувърът Kamiq и хечбекът Scala. Гласовият помощник се предлага в мултимедията Amundsen в топ версиите на тези модели. В бъдеще списъкът на моделите, за които ще се предлага Laura, постепенно ще се разширява, както и нейната функционалност.

SKODA представи електрическия супермини CITIGOe iV СНИМКИ

Асистентката се активира от гласовата команда „Окей, Лаура!“. "Лаура" може да разбира други команди и да дава отговори на един от шестте езика, които са й достъпни: английски, немски, френски, испански, италиански и чешки. Разработчиците отбелязват, че „Лаура“ разбира дори сложни диалекти на тези езици.

Шофьор навъртя 1 милион км с Skoda Fabia 2003, вижте как изглежда (СНИМКИ)

Новата гласова помощничка позволява да бъдат управлявани музикалните функции, да осъществявате търсене в Интернет, да планирате маршрут, да четете SMS съобщения и други подобни.

Skoda показа на видео как "Лаура" си върши работата:

/auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ