Автомобил Mazda бе силно обгорен, но се случи нещо изумително ВИДЕО

  • 19.12.2021 12:50 /
  • 11422 /
  • 1
Автомобил Mazda бе силно обгорен, но се случи нещо изумително ВИДЕО

След като види този изгорял роудстър Mazdaspeed MX-5 Miata, всеки шофьор ще си помисли, че прогнозата за възстановяване е мрачна. И ще сгреши. Въпреки че пламъците са засегнали буквално всички части на автомобила, в него все още има живот.

И там, където някой вижда разруха, собственикът на автомобила Алекс Жиру е видял възможност да възроди спортния автомобил.

По време на пожар в дома автомобилът е попаднал в капана на гаража, което е довело до това, че е обгорял силно. Алуминиевият капак е разтопен на места, както и фаровете. Боята е обгоряла, мекият сгъваем покрив е изгорял докрай, а предното стъкло се е пръснало от силната горещина.

Прекалено високи температури е имало и в двигателния отсек. Вътре пламъците са нанесли също много щети.

Фатален край: Шофьор изгоря при жестока катастрофа ВИДЕО

След като оценява щетите, Алекс забелязва, че цялото електрическо оборудване, с изключение на горивната помпа, все още работи нормално. Той е поправил късото съединение, причинено от разтопяването на ремъците. Малко тиксо и ремонтът е завършен - при следващото завъртане на ключа автомобилът запалил веднага.

За да се върне автомобилът на пътя е била необходима още малко работа. Трябвало да се демонтират броните и да се подменят колелата. С това операцията по съживяването на Miata наистина приключила. Засега собственикът казва, че се радва на автомобила именно в това състояние.  /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fudgeman333

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Цун Кай Го
    19.12.2021 14:48
    Този автомобил Е на дядя Кузи със големите бузи,от кв. Лозенец ул.Кричим........баш пилот във Формула ТИР......????