Audi създаде огромен съперник на Maybach и Bentley СНИМКИ

  • 16.04.2021 8:50 /
  • 45115 /
  • 2
Audi създаде огромен съперник на Maybach и Bentley СНИМКИ

В светлината на нарастващата популярност на кросоувърите и всъдеходите, много компании се отказват от традиционните седани. От Audi са взели предвид търсенето на луксозни автомобили като Maybach и Bentley и компанията се готви да представи увеличения A8.

Първите прототипи на удължения седан Audi A8, който е предназначен да стане флагман на марката под възроденото име Horch, вече са започнали пътни тестове. Автомобилът е покрит само частично с камуфлаж, което позволява да бъде разгледан от всички страни.

Сред очевидните промени са преработената решетка на радиатора, различна предна и задна оптика. Запознати предполагат, че стандартният модел Audi A8 в рестайлинг версия и луксозната лимузина Audi Horch ще бъдат пуснати едновременно.

Новият седан Audi A7 удиви с дизайна си СНИМКИ

Известно е, че най-страхотният A8 ще получи мощен двигател W12. Все още няма информация за оборудването, но новият Horch трябва да получи всички най-нови технологични разработки на компанията, понеже на пазара той ще трябва да се конкурира с Mercedes-Maybach S-Class и Bentley Flying Spur.

Битката на могъщите "братя" Audi RS 6, RS7 и RS8 завърши с неочакван резултат ВИДЕО

Фотографиите  показват, че прототипът се тества с удължено междуосие, което надминава Audi A8L (разстоянието му между осите е 3 128 мм). За сравнение, най-добрият Mercedes-Maybach предлага 3 396 мм, Bentley - 3 193 мм. Очевидно луксозният Horch A8 ще бъде в този диапазон. Новата кола трябва да дебютира до края на 2021 г., а на пазара ще излезе не по-рано от 2022 г. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Карач
    16.04.2021 13:45
    Ми тва е, Ауди, БМВ и Мерцедес, всичко друго е имитация....
  • Охридски
    16.04.2021 16:00
    Този ''автомобил'' става за ''новите-стари'' депутати от коалицията ОФ....????