Audi обяви промяна на логото: Как изглежда и какво означава ВИДЕО

  • 17.11.2022 10:50 /
  • 24486 /
  • 2
Audi обяви промяна на логото: Как изглежда и какво означава ВИДЕО

Компанията Audi се развива активно, въвежда нови технологии и гледа уверено към бъдещето. Целият този напредък е отразен и в новото лого на марката.

Дизайнерът Андре Джорджи и стратегът на марката Фредерик Калиш обясняват какво означават новите кръгове на Audi.

Четирите кръга съпътстват автомобилите на Audi вече 90 години. Първоначално, през 1932 г., те олицетворяват единство и сплотеност след сливането на четирите автомобилни производителя.

Сега дизайнерите са решили да актуализират разпознаваемото лого с "по-изчистена" и лаконична двуизмерна графика и същата геометрия.

Мъж взриви мрежата с обявата за старото си Audi 100 ВИДЕО

Те се стремят в бъдеще четирите пръстена да изглеждат еднакво навсякъде: в списание, на смартфона на клиента или на билборд, както и върху каросерията на автомобила или в интериора му.

Новото лого на Audi се състои от три компонента. Дизайнерите постепенно се отказаха от хрома и заложиха на контрастен черно-бял дизайн. Чрез оптично осветяване на логото белият цвят придава на кръговете висококачествен плосък вид, който при по-внимателно вглеждане все пак си остава триизмерен.

Историята на превръщането на Audi 80 в VW Scirocco СНИМКИ

Съвременните кръгове означават високо качество. Яснотата на новите черно-бели кръгове прави фирмения стил разпознаваем, а тънкият черен кант около кръговете създава безупречно премиум усещане, независимо от цвета на автомобила или радиаторната решетка.

Клиентите могат да изберат и версията Black, при която бялото е заменено с тъмно сиво, което изглежда като черно гланцово покритие. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Sarbeca Z
    17.11.2022 11:07
    Голфаджиите минаха на Ауди
  • Мич
    17.11.2022 18:36
    На мойто ауди 1996 логото е същото