Всички в мрежата се чудят и маят на паркомястото, което си направи този шофьор пред блока (ВИДЕО)

 • 09.02.2019 10:20 /
 • 16272 /
 • 3
Всички в мрежата се чудят и маят на паркомястото, което си направи този шофьор пред блока (ВИДЕО)

Вероятно почти всеки от нас се е замислял за това колко добре би било да си има лично място за колата близо до своя дом, което винаги да може да се ползва. И най-накрая някой успя да го реализира в реалността.

Шофьор от руския град Челябинск прояви особена изобретателност и накара всички в интернет да изпаднат в удивление. Мъжът паркира автомобила си под земята, като използва специален асансьор. Конструкцията има няколко предимства наведнъж: тя не нарушава външния вид пред сградата, на практика не изисква асфалтово пространство и предпазва колата от очите на крадците. 

Тираджия показа уменията си за паркиране и накара всички в мрежата да се хванат за главата (ВИДЕО)

На видеото се вижда как шофьорът използва специалната платформа, която спуска колата под нивото на асфалта. Твърди се (обаче, не е известно със сигурност), че жена му пък паркира своята кола в горната част на платформата, за да не може случайно непознат да паркира колата си там.

Нереално ловък пешеходец на пътя изуми мрежата! (ВИДЕО)

Кадрите с уникалното паркомясто бяха публикувани в социалните мрежи и предизвикаха и множество коментари. Повечето коментиращи възхваляват интелигентния шофьор, като твърдят, че този човек е просто гений.  Е, има и такива потребители, които задават въпроси като дали се взима под внимание геологията и хидрогеологията на местността, съществува ли някакъв технически проект с чертежи и изчисления и одобрен ли е от съответните власти? В противен случай, питат те, какво ще стане, ако всеки започне да строи нерегистрирани обекти. /auto.blitz.bg

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

 • бачо Кольо
  10.02.2019 17:58
  Руснаците са велики!
 • Ольга Ивановна
  11.02.2019 7:49
  Пиян колхозник. Типично за тайгата.
 • Само идиоти могат
  16.02.2019 15:09
  да се прехласват пред подобна глупост!