Вижте най-изумителния тунинг на Dacia Duster ВИДЕО

  • 27.11.2020 9:20 /
  • 4379 /
  • 1
Вижте най-изумителния тунинг на Dacia Duster ВИДЕО

Немското тунинг студио Prior Design показа модификация на един от най-достъпните автомобили в историята си. И този Duster не изглежда никак евтин.

Фирмата Prior Design предлага комплекти за корпуса и персонализиране за луксозни спортни автомобили от немските марки Mercedes-Benz, Audi и Porsche до Rolls-Royce, Bentley, Ferrari и Mclaren.

Но също така в "менюто" има оферти за Hyundai, Ford, Toyota и Nissan. Сега компанията е решила да предложи комплект за корпус за един от най-популярните кросоувъри в Европа - бюджетния Duster.

Renault Duster, известен в Европа под марката Dacia, стана известен със своята надеждност, управляемост и достатъчен комфорт на достъпна цена.

Обявиха цените на новите Dacia Logan и Sandero СНИМКИ

Разбира се, може да се окаже, че тунинг комплектът е по-скъп от самия кросоувър. Автомобилът Duster е занижен от специалистите в ателието, арките на колелата са разширени, добавен е спойлер, а броните са заменени.

Ето какво се случи с нов Renault Duster след 90 000 км ВИДЕО

Освен това Duster има тонирана оптика и 19-инчови джанти. Отзад стоят два ауспуха на новата изпускателна система. Но двигателят не е променян, така че кросоувърът не е станал по-бърз. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • firebg
    30.11.2020 16:20
    пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/