Вижте Леонардо ди Каприо в рекламата на новия електрически Fiat 500e

  • 13.03.2020 10:20 /
  • 1461 /
  • 0
Вижте Леонардо ди Каприо в рекламата на новия електрически Fiat 500e

За никого не е тайна, че рекламата е двигателят на търговията. За да се привлече максимално внимание към продукт, не е достатъчно да бъде сниман обикновен видеоклип, трябва да се направи запомнящ се. Ето защо производителите на автомобили привличат звезди от световна класа, за да рекламират новите им модели и да влагат в него по-дълбок смисъл.

Преди дни Fiat представи новия изцяло електрически 500e. За да популяризира машината, производителят не спести пари и покани за посланик Леонардо Ди Каприо, култовият холивудски актьор. Този избор не беше направен случайно, тъй като Ди Каприо е известен с активната си позиция за опазване на околната среда.

Показаха уникална Волга ГАЗ-24, произведена от Fiat, за която никой не знаеше СНИМКИ

Италианският производител е заснел два отделни видеоклипа. Първото видео се нарича All-In и е посветено на специалната версия на Fiat 500e La Prima. В него звездата на киното призовава за участие в борбата срещу изменението на климата и използването на електрически автомобили. Вторият клип се нарича "Превъплъщение" и демонстрира развитието на марката от 1957 година.

Не е за гледане: Какво остана от шофьора на Fiat Punto, сплескан от 2 тира (СНИМКИ/ВИДЕО)

Новият Fiat 500e electric е изграден на напълно нова платформа и e крачка напред от своя предшественик. Задвижва се от електродвигател с мощност 116 к.с., а литиево-йонна батерия с мощност 42 кВт / ч осигурява пробег от 320 километра. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ