Вижте как кармата застига шофьор, кой иска да избегне задръстване ВИДЕО

  • 22.01.2021 9:50 /
  • 2522 /
  • 0
Вижте как кармата застига шофьор, кой иска да избегне задръстване ВИДЕО

Избягването на бавно пълзящо задръстване е не само некоректно по отношение на другите спазващи закона шофьори, но и много опасно.

Форсирайки по тесния коридор между другите автомобили отстрани на пътя, може да нямате време да реагирате на внезапно препятствие отпред - закъсала кола или дори служители на КАТ.

Особено опасно е да се втурва човек с колата си покрай пътя, когато е покрит с половин метър сняг, на някои места заледен, а на други разтопен до състояние на гъста каша. Едва ли може предварително да се знае как ще се държат колелата на такава повърхност.

Всички тези фактори, както и лошото осветление, са станали причина за инцидент станал в Русия, в който е попаднал поредният бързащ шофьор, съобщават световните издания. Това, разбира се, е доста срещано и в много други страни, включително и в нашата. Заобиколил задръстването по заснежения път, той не е успял да се справи и колата му рязко се се плъзнала в канавката.

Истински лош късмет: Шофьор на мотокар втрещи мрежата с това, което му се случи ВИДЕО

За щастие тя е била плитка, или поне не толкова дълбока, че инцидентът да застрашава живота и здравето на хората в машината. Може би следващият път, избирайки между бавно и безопасно шофиране и бързо каране с нарушения на движението, водачът ще направи правилния избор. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ