Това са 5-те най-яки бутона за стартиране на двигателя СНИМКИ

  • 09.08.2019 9:20 /
  • 2187 /
  • 0
Това са 5-те най-яки бутона за стартиране на двигателя СНИМКИ

Когато сядате в колата, какво се опитвате да намерите първо? Предпазни колани, разбира се. Но за да стартираме двигателя, ще потърсим мястото за запалване или бутона за стартиране. Обикновено те са поставени от двете страни на волана, но модерните бутони са разположени или в близост до кормилната рейка, или върху централната конзола.

Ще ви покажем някои автомобили, при които производителите им са положили усилия да направят включването на двигателя специално.

 

Volvo S90

Минималистичният интериор сред новите проекти на компанията е добре приет в целия свят. Елегантният дизайн на салона се откроява с централна конзола. Бутонът за стартиране на двигателя изглежда като изискано украшение, изработен от висококачествени материали.

 

Aston Martin DB11

Когато става въпрос за изтънченост и лукс, малко марки могат да се доближат до този британски автомобилен производител. Техният стартов бутон с кристално покритие привлича вниманието към централната конзола на Aston Martin.

Известен рапър изуми всички със своята суперкола, вижте как изглежда (ВИДЕО)

Pagani Huayra

Този автомобил използва компютърен подход към идеята за поставяне и завъртане на ключа. Всички тези действия се извършват без ключа, а с помощта на USB устройство, направено под формата на автомобила Pagani.

 

Mini Cooper S

Ярко червеният голям бутон в центъра на панела е напълно различен от останалите обичайни функционални бутони. Включването на двигателя ще стане специално именно с този бутон с червена светлина, пулсираща около него. Когато натиснете спирачката, пулсиращата светлина светва до най-ярките червени нюанси. Просто наслада!

Кои са 10-те най-страхотни автомобила на Джереми Кларксън (СНИМКИ)

Lamborghini Aventador

Изумителният външен дизайн на този автомобил трябва да съответства на неговия интериор. Затова производителите са създали червен сгъваем корпус с бутон за стартер. Ето как пилотите на изтребители изстрелват ракети! Много яко!

 

И като допълнение: BMW I3

Тази кола няма толкова удивителен стартов бутон, но е на необичайно място - на лоста за включване на мигачи. Доста особено място за поставяне. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ