Шейх показа изумителната си и огромна колекция от суперколи ВИДЕО

  • 27.07.2019 10:20 /
  • 2380 /
  • 0
Шейх показа изумителната си и огромна колекция от суперколи ВИДЕО

Трябва да се види подобно нещо, за да се убеди човек, че наистина съществува! Гигантската колекция от автомобили на шейха на Абу Даби съдържа освен суперколи, също така и не по-малко впечатляващи “коли за всеки ден” и класически машини.

Да се нарече гараж това, което е показано във видеото по-надолу, би било неправилно. Това е истинското светилище на ерата на механиката с ценни артефакти, повечето от които са в перфектно състояние. А някои от колите в колекцията също така са дублирани.

Каналът Hoonigan Bonus разказва истории за дрифтери и всичко, свързано с дрейфа. В епизод 346 водещите се озоваха на частна писта в Абу Даби, собственост на частен дрифт отбор. На пистата се намира автосервиз, бензиностанция и се съхраняват колекционерските автомобили на собственика на целия този имот. Любопитно е, че на голяма част от колите километражът показва от 0 до 80 км пробег.

Кои са автомобилите в колекцията на Арнолд Шварценегер (СНИМКИ)

Разбира се, в такава колекция просто е задължително да има редки и невероятно скъпи модерни икони на съвременността от Bugatti, Mercedes, McLaren, Ferrari, Lamborghini, Porsche и други. Дали можете да пресметнете колко много автомобили Veyron има тук? Също така и специалните версии: Vetesse, Grand Sport, Chroma. А какво ще кажете за първата кола в света - Benz Patent Motorwagen 1886? Не оригиналът, разбира се, а една от 150-те официални реплики от Mercedes, построен през 2003 г..

Невероятна колекция от автомобили изуми дори водещия на Top Gear (СНИМКИ/ВИДЕО)

Вижда се и цяла флотилия от чисто нови Land Rover Defender, Toyota Land Cruiser и пикапите Chevrolet. Всички в перфектно заводско състояние с нулев пробег. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ