Най-уникалната колекция от хиперколи в света (ВИДЕО)

  • 12.09.2018 8:37 /
  • 2313 /
  • 0
Най-уникалната колекция от хиперколи в света (ВИДЕО)

Агентът за недвижимо имущество в САЩ Мани Хошбин е собственик на най-необичайната и уникална колекция от хиперколи в света. В гаража му са паркирани едни от най-редките, а също и произведени в един единствен екземпляр модели на Pagani, Bugatti и McLaren.

Именно на Хошбин принадлежи възстановеният екземпляр на Koenigsegg Agera RS Phoenix c детайли в екстериора от 24-каратово злато.

Наскоро калифорнийският гараж на Хошбин бе посетен от YouTube-блогъра Shmee150. След това той публикува в своя канал 20-минутно видео с разказ за всяка кола. Освен Agera RS Phoenix, в колекцията на Хошбин влизат две Bugatti Veyron, включително и Veyron Linea Viscera с изцяло карбонова каросерия, McLaren 650S Can-Am, McLaren-Mercedes SLR и Porsche Carrera GT.

Също така Хошбин е собственик и на Pagani Huayra Hermes Edition - единствената версия на суперколата с интериор, изпълнен във фирмения оранжев цвят на Hermes. В бъдеще, отбелязва Shmee150, колекцията може да бъде попълнена от McLaren Speedtail, Mercedes-AMG Project One и Bugatti Chiron by Hermes.

 

 

КОМЕНТИРАЙ