Как градският автомобил Volkswagen Lupo се превърна в чудовище с 1825 к.с. ВИДЕО

  • 19.10.2019 10:20 /
  • 2891 /
  • 0
Как градският автомобил Volkswagen Lupo се превърна в чудовище с 1825 к.с. ВИДЕО

Възможно ли е изобщо това? Да се превърне Volkswagen Lupo, който е с икономична употреба на гориво, в супермощен състезателен автомобил. Отговорът беше даден от специалистите по тунинг от румънското ателие Dop Motorsport.

Те са заменили базовия двигател с два агрегата TFSI с обем 2 литра всеки. Днигателите се координират от модернизирана трансмисия DSG DQ250. Общата мощност на двигателите е равна на невероятните 1825 к.с.!

Volkswagen показа иновациите в своя очакван електромобил ID.3 (СНИМКИ/ВИДЕО)

Инсталирането на мощни двигатели и разкриването на техните възможности са изисквали други трансформации в машината. Направени са корекции в работата на системите за охлаждане и управление. Lupo е получил широки и гладки състезателни гуми, разширения на арките на колелата, а също така е намалено теглото му (както по отношение на конструкцията, така и за сметка на елиминиране на горната част в задната половина на корпуса). Вместо това отзад се появява ярък спойлер.

Volkswagen създаде бюджетен електромобил СНИМКИ

Максималната скорост на „напомпания“ Volkswagen Lupo е 274 км / ч. Четвърт миля мощният променен автомобил преминава за по-малко от 10 секунди. Подобни показатели машината е показала при скорошни тестове, които се проведоха във Великобритания. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ