Запечатаха на ВИДЕО бъдещия първи кросоувър на Ferrari

  • 25.10.2018 12:20 /
  • 1939 /
  • 0
Запечатаха на ВИДЕО бъдещия първи кросоувър на Ferrari

Някои от детайлите на първия кросоувър на Ферари вече са известни, но малцина са го виждали на живо. Първо видео на автомобила бе заснето през оградата на завода на Ферари в Маранело (Италия) и се появи в YouTube.

Новият кросоувър на Ferrari, под названието Purosangue (итал. чистокровен), според информациите ще се появи през 2022 г. Най-вероятно, година-две преди премиерата му ще се появят всички подробности за него.

Засега Ferrari Purosangue едва пристъпва към тестове на пътя. На видеото е запечатан прототипът GTC4 Lusso, което показва, че корпусът на кросоувъра все още не е готов. В момента компанията изучава ходовите качества на "чистокръвния". Най-вероятно дизайнерите са едновременно заети да търсят уникален стил за новия автомобил.

Според информациите, първият кросоувър от Ferrari ще бъде базиран на нова платформа, в която двигателят ще бъде отпред, а скоростната кутия в задната част на автомобила. Освен това, новият Ferrari ще бъде бензиново - електрически хибрид, базиран на двигателя V6.

Кросоувърът ще бъде оборудван със задвижване на всички колела и регулируемо окачване. /auto.blitz.bg

 

 

КОМЕНТИРАЙ