Вижте как изглежда Toyota с пробег от 1,6 милиона километра (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • 04.05.2019 9:50 /
  • 19594 /
  • 2
Вижте как изглежда Toyota с пробег от 1,6 милиона километра (СНИМКИ/ВИДЕО)

Може дълго да се спори за надеждността на автомобилите, но най-доброто доказателство са машините с дълъг пробег. Съвсем наскоро ви запознахме с Toyota Corolla с пробег от от 1 милион километра, а сега в Луизиана, САЩ, е открита Toyota, която е изминала 1,6 милиона километра (1 милион мили).

Междувпрочем, колата не е толкова стара: този пикап Toyota Tundra е пуснат през 2007 година. Тоест автомобилът е използван активно, още повече като се вземе предвид, че неговият собственик Аарон Морвонт работи като куриер и шофира много.

Разбира се, пикапът на Тойота изглежда малко поочукан. На корпуса има вдлъбнатини и драскотини, а и в салона седалките са поизтрити и износени. Това означава, че колата наистина не е щадена и много е използвана.

Петте автомобила с най-голям пробег в целия свят (СНИМКИ)

Но в същото време, в продължение на 12 години, пикапът практически не се е повреждал. Неговият 4,7-литров V8 двигател дори не е претърпявал основен ремонт. Единствено се наложило да се ремонтира трансмисията, но след 1,27 милиона км пробег.

3 признака, които издават веднага, че колата има голям пробег

Трябва да се отбележи, че това е втората Toyota Tundra от 2007 г. от Луизиана с такъв голям пробег. Собственикът на първия автомобил получи от компанията Toyota нов пикап и същата изненада, най-вероятно, очаква и Аарон Морвонт. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ

Коментари

  • Браво на японците
    04.05.2019 10:03
    Наистина на Тойота всички модели са прекрасни!!!
  • До 1
    04.05.2019 11:49
    Само дето новите са грозни като смъртта! Или поне тези за европейския пазар.