Това не е екшън филм, а смразяващ инцидент на пътя (ВИДЕО)

  • 07.07.2019 10:20 /
  • 15141 /
  • 0
Това не е екшън филм, а смразяващ  инцидент на пътя (ВИДЕО)

Видеото от произшествието определено ни кара да си припомним последния трейлър на филма "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", но можете да сте сигурни, че случилото се на кадрите от пътя не е сцена от филма. Напротив, това е много сериозен инцидент, който лесно можеше да приключи със страховита катастрофа с участието на няколко автомобила.

За щастие, шофьорът на белия автомобил успя да си възвърне контрола или поради уменията си, или просто поради инерцията, или може би от двете. Нека се опитаме да разберем какво се случи всъщност.

В описанието към видеото, публикувано в мрежата, няма информация защо автомобилът (изглежда сякаш е Subaru) e станал неуправляем. Съвсем очевидно е, че колата вече е излязла извън контрол още преди да се появи в полезрението на камерата.

Когато автомобилът минава покрай камерата, той започва да се върти на 360 градуса, преди да се върне отново в правилната посока. По средата на завъртането виждаме как шофьорът блокира колелата, което явява нормална реакция. Но също така виждаме и правилното управление с кормилото в момента, в който колата започва да се върти в неправилна посока - внимателно погледнете колелата и ще видите как започват да се обръщат в правилната посока.

Дали това е бил майсторски изпълнен трик? Вероятно не, защото скоростта е твърде висока за един непрофесионалист, за да може да направи каскадата нарочно.  Във всеки случай нещата са можели да бъдат много по-лоши, за щастие всичко е приключило без пострадали.

 

 

КОМЕНТИРАЙ