Шокиращ инцидент: Трактор влетя в тълпа журналисти (ВИДЕО)

  • 03.06.2019 10:50 /
  • 6145 /
  • 0
Шокиращ инцидент: Трактор влетя в тълпа журналисти (ВИДЕО)

По време на състезанието за трактори Бизон Трек Шоу, проведено в Ростовска област в Русия, една от машините се вряза в тълпата от журналисти. Водачът не успял да се справи с управлението.

На кадрите се вижда показва как шофьорът на трактора губи контрола над управлението, докато преодолява водна преграда и навлиза рязко в тълпа от журналисти в червени тениски. Според информацията, за щастие никой не е пострадал в резултат на инцидента, тъй като тракторът е ударил купа сено. В същото време, обаче, са повредени видеокамери и оборудване на операторите и фотографите.

АвтоВАЗ изтегля от пазара всички Lada XRay Cross заради сериозен дефект (ВИДЕО)

Един от организаторите на състезанието споделя, че в стремежа си за ефектни и зрелищни снимки много журналисти забравят за спазването на правилата за безопасност.

Ето какво се случва, когато торнадо премине през автокъща (СНИМКИ/ВИДЕО)

Съревнованията между водачите на трактори на Бизон Трек Шоу се проведе за 17-ти път. Тази година на състезанието присъстваха 30 шофьори.

По време на преминаването на маршрута те трябваше да преодоляват препятствията под формата на трамплини и ями с вода. В някои моменти скоростта на тракторите е достигала 100 км / ч. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

КОМЕНТИРАЙ