Робърт Де Ниро се яви на снимки за реклама, но го отпратиха защото... (ВИДЕО)

  • 14.07.2019 8:50 /
  • 9738 /
  • 0
Робърт Де Ниро се яви на снимки за реклама, но го отпратиха защото... (ВИДЕО)

Легендарният американски актьор Робърт Де Ниро, двукратен носител на "Оскар", се появява в нова автомобилна реклама. В нея той влиза в образа на хипстър от 1940-те години.

Робърт Де Ниро идва за снимките на новата реклама на Kia по модерен начин и забавен начин (смешна шапка, очила, тиранти). Всички го гледат с изненада и удивление. Актьорът казва: “Сценаристите ми казаха, че ще заснемат модна версия на Ниро. Затова съм тук. " След това, обаче, му съобщават, че всъщност не става въпрос за Робърт Де Ниро, а за електромобила Kia e-Niro.

Новият кросоувър Kia Seltos удиви с нивото на оборудването и двигателите си (СНИМКИ/ВИДЕО)

Актьорът започна да рекламира електромобила през 2018 г., почти веднага след дебюта на машината (европейската версия) на автомобилното изложение в Париж. Рекламната кампания в Европа започна през ноември. Шефовете на Kia очакват, че Робърт де Ниро ще може да привлече вниманието на много потенциални купувачи към новия им електромобил.

Kia пусна изумително рекламно ВИДЕО, гледано в мрежата от стотици милиони души

Електрическият кросоувър e-Niro може да измине 312 км с едно зареждане. С помощта на устройство за бързо зареждане, батерията може да бъде захранена с 80% само за 54 минути. Kia му дава гаранция от 7 години или 100 000 мили пробег. Гаранцията покрива батерията и електрическия двигател. /auto.blitz.bg

Харесайте auto.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

КОМЕНТИРАЙ